Директорът на БНТ Емил Кошлуков с публикация във фейсбук относно хейта

...
Директорът на БНТ Емил Кошлуков с публикация във фейсбук относно хейта
Коментари Харесай

Кошлуков: На морето има повече места, където няма чалга и мутри, отколкото на сушата

Директорът на Българска национална телевизия Емил Кошлуков с обява във фейсбук относно хейта по Черноморието.

 

Две-три неща за Черноморието, след всички фешън публикации, надпреварващи се в злобно духовитост по тематиката:

1. Нашето море е доста мръсно - не повече от другите. Къде мислите си изхвърлят отпадъците тези в Кан и Коста дел Сол? Все повече пречиствателни станции се строят, този проблем ще бъде решен, уповавам се.

2. Обслужването е неприятно - по отношение на цените е положително. Ако го погледнете като цена-качество, за тези пари получаваме много. Ресторанти с бели покривки, сервитьори които държим до сутринта, относително богато и вкусно меню. Винаги може и да е по-добре, само че ще е по-скъпо.

3. Храната е залежали артикули, дето ги пласират в сезона - то тъй като в Гърция всичко е от лодката В положителните заведения за хранене храната е напълно прилична, а черноморската риба е чудесна. Всъщност София е столицата на кулинарните инвалиди, само че за това различен път.

4. Слънчака, мутрите и чалгата, силиконовите мацки и т.н - кой каквото търси. Има ги и тези, а има и чудесни, спокойни комплекси, с приятни компании. На морето можеш да намериш повече места, където няма чалга, в сравнение с сушата. И не разбирам какво не му харесват на силикона, хайде апелирам. 

5. Бетонната джунгла - просто не ходете в нея. Цяло лято изкарах в комплекс, който е по-зелен от Бояна. И в пъти по-евтин. И тъй като знам по какъв начин се строи в Маями на първа линия, желая да кажа, че най-малко небостъргачи нямаме към момента.

6. Знаеш ли в Гърция ( Турция, Испания и т.н.) какъв хотел намерихме, без пари ти споделям... - знам. Черноморието не е едиственото място, където можеш да изкараш добре. То в случай че знаете в Чили какви места има... с други думи, в Америка Калвин Клайн е без пари, в случай че ме разбирате добре 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР